tisdag 3 juni 2014

Familjen Groj - Generation 2, del 10

 Viktor försöker umgås så mycket som möjligt med sina barn eftersom han inte vill att Rebecca ska vara en mycket bättre mamma än vad Viktor är pappa. Han minns ju själv sin egen barndom och visst känner han pappa Darrin mycket bättre än sin mamma?
 Farbror, bror, son... Edvin kommer och hälsar på familjen och lånar direkt gitarren som står nästan dammig i det stora rummet.
 Snart få han ta paus för att få ett riktigt välkomnande från Viktor. Rebecca försöker å andra sidan lära känna sin nyblivna svärfar, och hon märker att de kommer riktigt bra överens.
 Rebecca och Viktor försöker fånga sina stunder tillsammans, de jobbar båda mycket och de två små tar mycket tid. Men kul har de alltid!
 Så är det dags för Jannet att gå i pension. Hon vill tillbringa sina sista dagar med sin käre make och sina något mer avlägsna barn. Hon hoppas dessutom på lite fler barnbarn.
 Det är slappardagen och en liten tomte anländer till mitt hus. Jag tror att det måste vara något speciellt med min tomt, det kommer tomtar hela tiden! Men inte mig emot alltså, det är trevligt!
Det har blivit dags för Darrin att gå vidare. Till hans minne hänger tavlan i Jannets och Darrins eget sovrum. Han kommer alltid bli ihågkommen.
Det blir inte någon nåd till Darrin utan bara en handskakning och massvis med tårar.
Jannet har lämnat mat på spisen och det börjar då brinna. Som tur är försöker Rebecca rädda huset, även om hon inte är modig, och allt klarar sig. De får en mindre försäkring som inte räcker hela vägen, men spisen är viktig så det finns ingen tvekan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar