onsdag 11 december 2013

PCG - Generation 1, del 7

Haloj!

Idag kommer ett inlägg om familjen Groj! Det var ganska länge sedan nu, men det kommer ett till på fredag! Jag kan inte göra några inlägg i helgen, men på fredag går det bra. :)

 Jannet bestämmer sig för att ta en ledig dag för att vara med familjen. De minsta kan knappt gå...
 Jag älskar verkligen de! De är så söta! ^^
 Darrin blir ändå den som får se till att alla barn ligger i sina sängar. Plötsligt börjar han skratta, tydligen är det hans födelsedag idag..?
 Han blev gamling! Hade ingen aning om att han varit vuxen förut! Nu börjar jag känna att det är dags att flytta...
 Nästa morgon samlas hela familjen för att åka iväg. Det är Jannet som har planerat allt, så för resten av familjen är det en total överraskning. Hon springer i förväg ut och pratar med taxichauffören.
 Darrin och Ellie får bära de yngsta tvillingparet, men det är tydligen så att Victor borde väckts tidigare... Jag tror att han blev lite efter..?
 I bilen är det livat. Ellie är hungrig och Darrin är trött. Till råga på allt skriker småbarnen eftersom de inte brukar åka bil så ofta.
 Familjen har flyttat till Riverview! Det första Victor gör är att gå till konstmuseet för att titta på konst, men hans nya vän är lite intressantare.
 Huset de ska bo i är inte riktigt färdigstädat, så Darrin hälsar på hos en gammal bekant.
 Jannet tar istället med småbarnen till en lekplats, där hon själv kan sitta och läsa.
 Ellie har egenskapen atletisk, så hon besöker gymmet. Hon har inte tränat på något gym förut, och först verkar det lite för jobbigt för henne.
 Efter en halvtimme har Ellie fått in tempot och springer i en bra takt.
 Fast på något sätt verkar det inte riktigt gå jättebra för Ellie. Kanske borde hon gå till gymmet oftare?
 Edvin är ensamvarg och älskar naturen. Finns det något som är bättre än att fiska då? Fisket har blivit Edvins stora grej, och önskar sig helst av allt en lektion i fiske.

Det blev inte så mycket, men det kommer!
Ses!
Hajsvajs
länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar