fredag 13 december 2013

PCG - Generation 1, del 8

Haloj!

Nu är det äntligen fredag! XD

 Darrin har fått reda på att huset är färdigstädat! Han ringer alla familjemedlemmar med mobil och berättar nyheten. Själv åker han hem i sin halvskruttiga bil som han fått av jobbet.
 Efter samtalet med sin pappa, bjuder Victor in sin vän att äta middag hos honom. Vännen heter förresten Sam, och Sam säger glatt ja till Victors erbjudande.
 Hemma i huset gör Jannet Ratatouille. Hon har precis lärt sig det, och det är vegetariskt.
 Tydligen hade familjen besök, och besökaren råkar vara pollenallergiker. Gästen är i varje fall så snäll att hon visar mig att det finns sällsynta blommor på tomten. Tack min käre gäst!
 Darrin lär den ena av småtvillingarna att prata, men hinner inte klart. Det lilla barnet börjar skrika av hunger och sedan av trötthet, Darrin har det inte lätt.
 Efter en lång kväll och god middag kan Darrin och Jannet pusta ut i sängen. De kan inte låta bli att vara lite glada över att de har ett eget sovrum, ett helt rum!
 Ellie är också glad att krypa ner i sin säng, och även hon är glad över sitt rum. Det finns bara en säng och en blomma i det, men det viktigaste är att hon inte delar det med någon annan.
 Tvillingarna är nöjda med sitt rum, men sängen de hade förut var väl lite bättre? Och var det inte bättre med blått och rött på väggarna?
 Måndagen är här, en dag som ingen riktigt längtat efter. Men så får Jannet ett telefonsamtal från en vän som undrar om de inte vill följa med på semester, hon och Darrin. De behöver en liten paus, och när vännen säger att de inte behöver betala något, är valet självklart.
 Just denna morgon regnar det, och solen tittar fram bland molnen. Det blir en fin regnbåge som varar hela dagen.
 Dock ser man den knappt från marken, men man kan ändå ana den.
 Den måndag och regnbågsdag, fyller det äldre tvillingparet år!
 Jag glömde ta bild på hur de såg ut efter att jag stylat om de, men så här såg Victor ut precis efter sin födelsedag!
Edvin som tonåring! Visst blev han fin? Han passade så bra i sitt hår, så det har han kvar. Jag bytte egentligen inte så mycket av hans kläder men lite. :)

Trevlig helg!
Ses!
Hajsvajs
länge!

6 kommentarer:

  1. Tycker du redigerar dina bilder väldigt fint! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så jättemycket! Tog ett tag innan jag fattade hur man gjorde. Tror jag kollade på något av dina inlägg, så det är på det sättet tack vare dig! :)

      Radera
  2. Har svarat på din kommentar. :)

    SvaraRadera
  3. Svar
    1. Haha, aa... Han fick ganska bra kläder (inte jättenöjd), ska göra ett inlägg om familjen någon gång efter nyår! :D

      Radera