tisdag 8 april 2014

Familjen Groj - Generation 2, del 3

 På vägen hem från sin föreläsning träffar Viktor denna tjej. Hon kommer i sällskap av en vampyr som gör Viktor rädd och förkortar samtalet avsevärt.
 Hemma sitter Maximus och Ellie och pluggar. Ingen av de fyra har särskilt höga betyg, bara runt G, och snart har halva veckan gått.
 Edvin träffar en tjej från samma studentkorridor. Dock går han för fort fram och förstörde hela relationen...
 Även Viktor verkar tycka om den här tjejen och lär känna henne väl, utan att förstöra allt som Edvin.
 Edvin och Ellie har alltid varit väldigt nära vänner, ända sedan det yngre tvillingparet föddes. Trots att de två har olika intressen, finns det alltid tid att spendera tid tillsammans.
 Det är ungefär här som det händer något  underligt med mitt spel. Helt plötsligt får alla sina betyg, trots att det bara är torsdag morgon. Jag blev ganska sur, de fick G allihop eftersom de inte hunnit plugga tillräckligt. Istället fick Edvin försöka tjäna lite pengar.
 Viktor och tjejen (som jag inte minns namnet på) är numera ett par! ♥
 Viktor känner sig konstnärlig och bestämmer sig för att fråga "tjejen" om han får rita av henne.
Även Maximus och Ellie får leta efter dagjobb som de kan göra. Båda två vill flytta från familjens hus hemma och då krävs mycket pengar. Det billigaste hus de hittat kostade mycket mer än de kunnat drömma om.
 Det blir kväll och "dags att säga hejdå" (alla ni som kommer ihåg Teletubbies förstår) till sina vänner. Viktor är förmodligen den enda av de fyra som vill tillbaka, för de andra är det tillräckligt som det varit.
 Edvin tänker försöka sig på ett containerdyk, men blir avbruten av att bilen som ska ta de hem kommer.
Det är nog som man säger, tänker Ellie för sig själv, borta bra, hemma bäst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar