lördag 19 april 2014

Familjen Groj - Generation 2, del 5


 Så är det dags för Ellie och Maximus att gifta sig! Riverview är en stad som delas i två av en flod. I floden finns det en ö där själva innerstaden är. På ön finns det en gata och de ska gifta sig i ena änden av den gatan (andra är stadshuset), trevligt va?
 Själva ceremonin är en trevlig tillställning. Det är ett stort steg för brudparet att gifta sig, men de tror på sig själva och det gör även alla de har omkring sig.
 Det blir dags att skära tårtan! Jag ska vara ärlig och säga att jag inte riktigt förstår mig på den här grejen. Hur jag än gör blir det bara en som skär tårtan, det är väl inte meningen? Eller?
 Även Jannet har kunnat slita sig från sitt arbete (hon tjänar överlägset mest och jobbar även mest) för att komma till sin dotters bröllop. Fast att hinna duscha hann hon inte ens tänka på.
 Denna unga dam är Markus vän från balen. De blev "På G" och Marcus har tänkt sig försöka få det lite längre, om det går.
 Det blir dags för dans! Olle har hittat tjejen han träffat på balen och bjuder upp henne. Jag måste säga att Jannet och Darrin var bäst på dansgolvet med sina proffsiga danssteg.
 Edvin och Tatiana dansar på finfint ända fram till att Edvins mobil ringer och Tatiana blir störd av signalen. Edvin ignorerar sin mobil, han vill inte gå miste om en dans med Tatiana.
 När hela familjen kommer hem sitter det fint med en kram. Att dela stunder är Ellie och Edvin bäst på, i alla fall när de är tillsammans.
 Darrin gratulerar Maximus, kanske något stelt, men det är tanken som räknas.
 Ellie ställer sig i hörnet för att ringa ett samtal. Det visar sig snart att det nygifta paret ska flytta, något som de velat länge.
 Efter ett hastigt avsked försvinner Ellie och Maximus iväg i sin bil för att åka till sitt nya hus.
 Edvin bjuder över Tatiana för en romantisk eftermiddag.
 Det visar sig att Edvin har oväntade planer och friar! Tatiana och Edvin är nu förlovade och Tatiana bor även hos familjen.
 Markus har börjat sova i ytterkläder. Är det för att det är vinter eller något annat? Kanske han borde skaffa sig ett bättre täcke.
 Viktor verkar längta efter framtiden, då han målar Oasis Landing. Han kan nog längta förgäves...
 Han bjuder även över sin flickvän som jag inte kan namnet på för att sedan bjuda ut henne på dejt.
Det blir en fin dag med bio och drinkar för Viktor och henne^. Vi får se om det håller, men jag hoppas att han har hittat rätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar