onsdag 5 mars 2014

Familjen Groj, Generation 1, del 13

 Jannet är ofta ute i trädgården och fixar. Hon tar den med stort allvar då den är mycket större än den gamla. Som tur är lönar det sig eftersom det är sommar och högsäsong.
 Olle har egenskapen atletisk som sin pappa och storasyster, men han är helt klart den som oftast hänger vid löpbandet.
 Darrin tycker att de ska vara lite sociala och plockar fram en boll. Eftersom Jannet är ute i trädgården passar de på att vara inne, om ingen vet har det ju inte hänt...
 Edvin träffar sin kära flickvän så ofta han kan, och det spelar inte så stor roll var de träffas. Till och med utanför den byggnad som är allmänt känd som brottslingars lilla näste, finner de glädje i varandras sällskap.
Maximus, Ellies fästman, bjuds hem till familjen. Han är fortfarande tonåring och blir nog lite chockad över tårtan vars ljus han bes blåsa ut. Och lite generad blir han nog av att hans blivande svärmor kommer och gratulerar honom i sovkläder.
 Snart kommer även Ellie själv och Viktor för att fira Maximus. Det hela blir lite mer högljutt, men det gör inte att lillebror Olle vill vara med. Ju fortare han går därifrån, desto bättre!
 När det är dags för tårtan är alla glada, utom Maximus. Han sitter och stirrar rakt fram, det är nästan omöjligt att läsa av hans känslor.
 Ellie har inte gett Maximus något i födelsedagspresent, men så får hon plötsligt en idé. Hon bestämmer sig för att fråga om han vill bo med de direkt, utan att vänta.
 Några dagar senare har Maximus flyttat in. Ellies rum har numera en dubbelsäng och Maximus har klippt sig och köpt nya kläder inför inflyttningen.
 Jannet, Ellie och Maximus inviger den nya TV med att titta på ett matlagningsprogram.
 Dock verkar inte alla lika intresserade och engagerade. Jannet är nöjd och Maximus har inte så mycket att säga till om, men han är intresserad av mat. Det duger för honom.
 Ellie blir alldeles för uttråkad och tar fram en tidning. Hon försöker hitta ett jobb till sig, men även Maximus. Det finns tydligen ett jobb på arenan, något som hon funderat på länge.
 Ellie och Maximus håller verkligen sin relation vid liv och umgås så ofta de kan. Dock tycker jag att Maximus fokuserar på lite fel saker om du kollar på den undre bilden...
 Dagarna går och alla sköter sitt. Edvin och Viktor är riktiga arbetsmyror och det tar inte lång tid för de att göra läxorna. De yngre tvillingparet har det lite kämpigare, men de får tid över de med.
Alla dagar slutar, precis som denna, med att kvällen kommer och det är dags att gå och lägga sig...

Ses!
Hajsvjas
länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar