torsdag 13 mars 2014

Familjen Groj - Generation 2, del 1

Halloj!

Äntligen har jag kommit till generation 2! Det tog lång tid, men jag hoppas kunna spela snabbare den här generationen, men vi får se!

 Eftersom Travis var bjuden till födelsedagsfesten, pratade Maximus med honom. Dock kände han att det inte riktigt var detsamma mellan de, de hade växt ifrån varandra.
 Denna kväll kom en alien till tomten, dock (som tur var) reste denna ensam tillbaka efter att ha kollat in några växter.
 Vid denna tidpunkt, som var runt ett, tyckte Ellie att det passade bra att prova Bouillabaissen som någon tagit med sig under gårdagen.
 Senare denna morgon hördes kväljningar. Detta kom från Markus och Olles lilla rum... Man kan lugnt säga att Markus är lite galen ibland, jag får hoppas att denna handling inte leder någonstans.
 Edvin älskar naturen och tycker om att vara ensam. Om man tar hand om trädgården blir det som att fånga två flugor i en smäll, eller hur?
 Denna dag är också examensdag. Hela familjen får inte plats i Jannets lilla bil, så Darrin får använda sin också.
 Väl där hoppar Ellie över examenscermonin, men får ändå reda på att hon blivit vald till den som "antagligen blir idrottsstjärna" och har högsta betyg.
 Resten av studenterna går in i stadshuset och tillbringar en lång stund där.
 Först ut är Maximus, som inte blivit framröstad till något alls. Han har i vilket fall högsta betyg!
 Efter Maximus kommer Viktor ut. Han har blivit framröstad till "mest konstnärlig" och har högsta betyg.
 Edvin är klassens hederstalare och blev framröstad till "den som antagligen får stor familj". Den borde Viktor fått... Fast han har egenskapen "gillar inte barn", medan Edvin är familjeinriktad.
 Så fort alla nyexaminerade fått i sig mat får de ta universitets anlagstest. Det är bara Maximus som får stipendium, men Ellie rekommenderas inte ens ansöka.
 Snart är alla ungdomar på väg, även Ellie. Jannet och Darrin är stolta att kunna skicka iväg tre av sina barn, när de kommer hem kommer det gå bra för de på sina jobb!
 En bil kommer och hämtar upp de som ska till universitetet. Kvar står Jannet, Darrin, Olle och Markus, lämnade i en stad där inget speciellt händer...


Ses!
Hajsvajs
länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar