måndag 2 september 2013

Tips!

Haloj!

Idag tänkte jag tipsa om en serie som heter Alone!
Beskrivning är så här (översatt från engelska):

"Hoppa in i den övernaturliga världen Alone, där Jill, en ung kvinna som precis kommit ut i vuxenvärlden, börjar att upptäcka en helt annan sida av sig själv.

Jill Sutherland ser ut som en typisk ung kvinna, och som varje tjej, har hon sina hemliga rädslor och ängslan. Men medan de flesta kvinnor är oroande om det senaste modet, relationer, och deras nästa date, är Jill mer orolig för hennes nyfunna förmågor som har gett henne övermänskliga krafter.

Efter döden av sin mormor, som hon har levt med hela sitt liv, börjar Jill att märka att hon kan göra otroliga saker, men med stor makt kommer stort ansvarstagare, eller i Jills fall stora oroligheter. Särskilt som hon börjar stöta på andra övernaturliga individer runt staden, men är de vän eller fiende?

Med den älskvärda Max vid hennes sida, fortsätter Jill på en resa på en väg som är fylld med spänning, skräck, drama och kärlek, kommer det att vara den mest spännande äventyr hon någonsin har varit på, men det är ett säkert sådant?"

Jag har sett nästan alla, jag sitter och tittar på första delen av den tredje säsongen (det finns just nu fyra delar), men jag tycker nog att de senare delarna av säsong ett har varit bäst hittills.
Ingen av de har perfekta munrörelser jämfört med vad de säger, men själv tycker jag att handlingen är det viktigaste.
Alone är spännande och roliga att titta på, speciellt om man är intresserad av sims.

Om du vill se första delen av Alone klicka här, och om du vill kolla in listan av säsong ett, klicka här.
Hoppas ni tycker den verkar bra!

Ses!
Hajsvajs
länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar